IFor Williams trailers en aanhangers

Op zoek naar een veilige en stabiele trailer? Dan is een Ifor Williams aanhanger of paardentrailer een logische keuze.

Sinds 1958 produceert het Britse bedrijf ‘Ifor Williams Trailers Ltd’, marktleider in het vervaardigen van trailers, aanhangwagens van de hoogste kwaliteit. Hun filosofie? 100% kwalitatief hoogstaande producten leveren, die de laatste technologische snufjes combineren met sterke, duurzame, onderhoudsvriendelijke en vooral waar-voor-je –geld trailers.

Het is dan ook niet voor niets dat AVB (Altijd Vermaat Bellen) de Ifor Williams trailers in het assortiment heeft. Kwaliteit staat altijd voorop bij de meer dan 1000 varianten die het merk biedt. Veetrailers, paardentrailers, algemeen gebruik en platformtrailers, kippers, diepladers, gesloten trailers, cartransporters, boxvans en ga zo maar door. ..

Ifor Williams heeft trailers voor elk wat wils. Van landbouwers en internationale ruiters tot grote bouwaannemers en loodgieters. Allemaal kennen ze de Ifor Williams trailers en de bijbehorende kwaliteit en service. De wagens maken hun werk en hobby’s een stuk aangenamer.

Meer dan 600.000 trailers werden het in de afgelopen 60 jaren geproduceerd in de drie hightech productievestigingen in Noord-Wales. Er zullen er nog vele volgen.

Ifor Williams bij Altijd Vermaat Bellen in Wieringerwerf

Op onze website vindt u een groot assortiment Ifor Williams aanhangwagens en trailers. Bij ons bedrijf aan de Westerterpweg 8A in Slootdorp kunt u komen kijken voor een vergelijk en ziet u de vele standaard extra's die op de trailers aanwezig zijn.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over ons assortiment Ifor Williams aanhangers en trailers, schroom dan niet en bel ons of stuur een e-mail. U krijgt altijd spoedig antwoord. Bellen kan natuurlijk ook naar: 0227-720145


Ga naar de website vanIfor Williams
Een paar modellen van onze voorraad:

No items found.

Klik hier voor al onze aanhangwagens